Studentermedhjælpere

STudentermedhjælpere

Studentermedhjæpere ved Kaj Munk Forskningscentret december 2022.

Kathrine Thejlmann Bruun
Mit navn er Kathrine, jeg er 25 år gammel, bosiddende i Aalborg og så læser jeg på kandidaten i psykologi. Ved siden af mit studie, er jeg kunstner, elsker at være sammen med mine venner og så er jeg frivillig på Den Sociale Skadestue. Jeg er nysgerrig på kultur, kunst og litteratur, og er derfor meget glad for at være blevet en del KMF og få lov at arbejde med bl.a. transskriptionsarbejdet af tekster fra en anden tid.

Laura Thybo
Jeg er 24 år og går på 3 semester på Language and International Studies (LISE).Jeg bruger en stor del af min fritid under den blå himmel, det er alt fra Skiløb, sejlads og flotte gåture langs Limfjorden.Jeg blev student i 2018 fra Skanderborg Gymnasium, hvorefter jeg brugte cirka 3 år på at være skiinstruktør i Canada, sejle rundt i de indonesiske farvande og til sidst en tur i Værnepligten i Skive.

Ida Marie Lykke Elsborg
Jeg hedder Ida, er 26 år gammel og kommer oprindeligt fra København. Jeg bor her i Aalborg og har min dagligdag på Aalborg Universitet, hvor jeg læser psykologi på kandidatniveau og forsøger at blive klogere på at forstå og udforske menneskers liv, kultur, samfund og historie. Som studentermedhjælper her på Kaj Munk forskningscentret udfører jeg en række forskellige opgaver i forbindelse med at få digitaliseret og udgivet alle Kaj Munks værker. Desuden er det mig, du kommer til at tale med i telefonen, hvis du skulle finde på at ringe ind til forskningscentret.

Sara Fonnesbæk Jalk
Jeg hedder Sara og har arbejdet ved centeret siden efteråret 2021. Jeg arbejder primært med at opdatere Kaj Munks skuespil samt arkivering og digitalisering af filer med forbindelse til Munk. Arbejdet giver mig et dybt kendskab til Munk, og jeg finder mig selv gentagne gange forbløffet over Munks evne til at formidle store budskaber med relevans - som holder helt til i dag.

David Rossing Top
Til dagligt er jeg studerende ved Københavns universitet, bachelor i filosofi ved institut for kommunikation. Som studentermedhjælper her på centeret, sidder jeg bl.a. med transskribering og digitalisering af tekster af og om Kaj Munk - et arbejde hvor man kommer tættere på en stor person med store tanker, som har haft stor indflydelse og som til stadighed har relevans i dag.